6,780 θεάσεις

Για την παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου απαιτείται εγγραφή:

  • Εγγραφή συνέδρου μέσω φόρμας εγγραφής και ηλεκτρονική πληρωμή ή πληρωμή στη γραμματεία του συνεδρίου: 10 ευρώ (απαιτείται για εγγραφή σε βιωματικά εργαστήρια).
  • Εγγραφή συνέδρου στη γραμματεία τις ημέρες του συνεδρίου (27, 28 και 29 Απριλίου 2018): 10 ευρώ (χωρίς δικαίωμα εγγραφής σε βιωματικά εργαστήρια που έχουν όριο συμμετεχόντων).
  • Εγγραφή προπτυχιακών φοιτητών/σπουδαστών: 5 ευρώ (ισχύουν οι όροι κανονικής εγγραφής)
  • Εγγραφή ανέργων, Α.Μ.Ε.Α.: ΔΩΡΕΑΝ (με επίδειξη αποδεικτικού στοιχείου στη γραμματεία του συνεδρίου).

Με την εγγραφή σας θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης (ηλεκτρονικά), πρόσβαση στα ψηφιακά πρακτικά του συνεδρίου, φάκελο συνέδρου, υπηρεσίες catering.

Επίσης θα λάβετε email 3 ημέρες νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος, ώστε να έχετε το δικαίωμα να δηλώσετε κατά προτεραιότητα συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια.

Για τη συμμετοχή σας σε βιωματικά εργαστήρια θα λάβετε ξεχωριστή βεβαίωση παρακολούθησης.

[note] To συνέδριο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

  • Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής συμμετέχουν και εργάζονται σε εθελοντική βάση.
  • Μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου η Οργανωτική Επιτροπή δωρίζει τυχόν υλικά και μέσα (γραφική ύλη, αναλώσιμα, μηχανήματα) που τις χορηγήθηκαν στις σχολικές μονάδες των οποίων οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν. Συντάσσεται πρακτικό παράδοσης / παραλαβής και αναρτάται στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου.[/note]

Σημείωση: Τα μέλη της Ο.Ε., της Σ.Ε., της επιτροπής κριτών και οι εισηγητές εργασιών, εργαστηρίων, ομιλιών κλπ. χρειάζεται να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής συνέδρου ΜΟΝΟ στην περίπτωση που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε βιωματικά εργαστήρια.

Share This
Αρέσει σε %d bloggers: