1,757 θεάσεις

On-line αξιολόγηση μαθητών: απλά, εύκολα και γρήγορα

Αίθουσα: Εργαστήριο ΗΥ2, Κτίριο Β, Κυριακή 29 Απριλίου 2018 [11.30-13.30]

Αφορά: Όλους/ες  Θέσεις: 12

Διάρκεια: 2 ώρες

Εκπαιδευτές : Λύτσιος Δημήτριος, Παυλίδου Δέσποινα


Σύντομη περιγραφή του εργαστηρίου:

  • Γνωριμία με το Socrative
  • Εκπαίδευση μέσα από παιχνίδι χρησιμοποιώντας Socrative και QR treasure hunt
  • Γνωριμία με τα εργαλεία του Socrative και το QR treasure hunt
  • Δημιουργία τεστ στο Socrative
  • Γνωριμία με το Plickers και τις ιδιότητές του

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Βασικές γνώσεις Η/Υ και ενεργό mail. Θα χορηγήσουμε εμείς wifi network και tablet για τις ανάγκες του εργαστηρίου. Θα υπάρχει επίσης ντοσιέ με όλα τα απαραίτητα από τους εισηγητές.

Λίγα λόγια για τους εκπαιδευτές

Ο κύριος Λύτσιος είναι καθηγητής Πληροφορικής. Έχει εργαστεί σε Γυμνάσια, Λύκεια και ΔΙΕΚ. Ασχολείται με Εκπαιδευτικές εφαρμογές και Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα το οποίο και υποστηρίζει θερμά. Τα τελευταία 6 έτη έχει παρουσιάσει εργαστήρια και παρουσιάσεις σε Πανελλήνια Συνέδρια όπως της ΕΕΠΕΚ στην Λάρισα, του eTwinning στην Πάτρα και άλλα. Έχει εκπαιδευτεί στην χρήση Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητες στις Βρυξέλλες και έχει πραγματοποιήσει πολλές δραστηριότητες με ομάδες μαθητών. Είναι μέλος εκπαιδευτικών κοινοτήτων και λάτρης της μουσικής!

 

Η κυρία Παυλίδου είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Έχει εργαστεί σε Γυμνάσια, Λύκεια , ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ. Ασχολείται με Ανοιχτούς Εκπαιδευτικούς Πόρους, Εκπαιδευτικές εφαρμογές και ιδιαίτερα προωθεί την χρήση Επαυξημένης Πραγματικότητας και Ηλεκτρονικών τάξεων. Έχει παρακολουθήσει κύκλους μαθημάτων σε πολλά εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Δραστηριότητες και εργασίες με ομάδες μαθητών υπάρχουν σε ιστότοπους όπως το YouTube, ISSUU, Animoto, Prezi και άλλα. Έχει παρουσιάσει εργαστήρια και εισηγήσεις σε πολλά Πανελλήνια συνέδρια τα τελευταία 6 έτη.

Share This
Αρέσει σε %d bloggers: